top of page

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok fizetni a webshopban?
 

Webáruházunkban kizárólag banki átutalással történő fizetésre van lehetőség.

A fizetést akkor tekintjük teljesültnek, amikor a megrendelt áru ellenértéke a megadott számlaszámra megérkezik, a vásárlási összeget a rendelést megerősítő visszajelzést követő 4 munkanapon belül utalhatja el részünkre! A visszaigazolásban található megrendelés azonosító számot, kérjük a banki átutalás közlemény rovatában is tüntesd fel!

Hogyan zajlik a vásárlás?
 

Az ágyvég tervező segítségével egyszerűen egyénre szabhatod az ágytámlát. Az anyag, szín, rögzítési mód, méret és design opciók kiválasztását követően, "Felvétel a bevásárlókosárba" gombra kattintva tudod leadni a rendelést. Ha nehézségeid akadnak a rendelés során, vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Megtudom valahol nézni az anyagmintákat?

Anyagmintáinkat ezen az oldalon lehet megtekinteni. Ha a monitoron látott színek alapján nem vagy biztos a választásban igényelhetsz INGYENES anyagmintát e-mailben. Kérjük írd meg nekünk a neved, e-mail címed, posta címed és hogy melyik anyagok érdekelnek elsősorban, és pár napon belül postázzuk a mintákat. 

Egyedi​ tervezésű ágytámlát is tudok rendelni?
 

Van lehetőség a megadott méretektől és anyagoktól eltérő, egyedi tervezésű ágyvég elkészítésére is. Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállítási díj Magyarországon belül bruttó 3000 Ft, a csomagkiszállítás költsége automatikusan hozzáadódik a rendeléshez.

Hogyan jut el hozzám az ágyvég?

Amikor a kiszállításra kész, a megadott elérhetőségen értesítést küdünk. Az áru megérkezése az ezt követő munkanapokon 8-20 óra között, vagy a megrendeléskor megadott paraméterek alapján várható. A szállítás időpontjáról lehetőség van egyeztetni a futárszolgálattal.


A kubilo.hu termékeinek szállítását országosan a DPD Hungária Kft. futárszolgálat végzi, helyszínen való átvételre nincs lehetőség.

A rendelések visszaigazolása alapesetben 1-2, az általános teljesítési határidő maximum 15 munkanap.

Mennyi idő múlva kapom kézhez a rendelésem?

A megrendelt termékeket a megrendelés időpontjától számított maximum 15 munkanapon belül szállítjuk.  Amennyiben ettől eltérő feltétellel tudjuk teljesíteni a rendelést, arról a rendelést visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk.

Van lehetőség az ágytámla cseréjére?
 

Igen, a vásárlás napjától számított 14 napon belül cseréljük, illetve visszavesszük a még használatba nem vett, új terméket. Bővebben erről az ÁSZF 12. pontjában, a "Csere és visszaküldés" részben olvashat!

bottom of page