top of page
Magic Home technológiás bútorszövetek kubilo.hu.png
bútorszövetek kubilo.jpg

Részletes anyagminta fotóink textúrában és színben is valósághűek. De ha a monitoron látott színek alapján nem vagy biztos a választásban igényelhetsz INGYENES anyagmintát e-mailben.

Kérjük írd meg nekünk a neved, e-mail címed, posta címed és hogy melyik anyagok érdekelnek elsősorban, és pár napon belül postázzuk a mintákat!

anyag minta szállítás kubilo.png

BÚTORSZÖVETEK SZÍNEK SZERINT:

Bársony bútorszövetek

Ágyvégekhez választható matt bársony bútorszövetek:

Napoli - hurkolt bársony, Magic Home vízzel tisztítható, vízlepergető és állatbarát technológiával készült bútorszövet. Kopásállósága, 75 000 MartinDale

nuanstextil-fargotex-magichome-pet-friendly-icon-white.png
nuanstextil-fargotex-magichome-water-repellent-icon-white.png
nuanstextil-fargotex-magichome-icon.png
nuanstextil-fargotex-magichome-easy-water-cleaning-icon-white.png

A bársony puhasága kényelmet és luxust visz a mindennapokba és különleges karaktert kölcsönöz bármilyen helyiségnek.Elegáns és különösen szép színárnyalatokban rendelhető. Jó tulajdonságai közé tartozik, hogy vízzel vagy enyhén szappanos vízzel könnyen tisztítható. Puhasága ellenére, strapabíró anyag, magas kopásállóság jellemzi.

A Magic Home technológiával készített bársony bútorszövet, stílusosan minden helyzetben megállja a helyét. Vízlepergető és vízzel is könnyen tisztítható felületének köszönhetően, többé már nem kell aggódnod kedvenc bútoraid miatt egy finom meleg kávé mellett. 

A matt bársony bútorszövet állatbarát piktogrammal rendelkezik, ezért biztos lehetsz benne, hogy olyan kárpittal van dolgod, amit házi kedvenceink nehezebben bontanak le és az utánuk való takarítás is sokkal könyebben megy! Nyugodtan elfoglalhatják méltó helyüket kedvenc kárpitozott bútorainkon.

Fényes bársony bútorszövet:
Mindegyik szín steppelt (kárómintás) változatban is rendelhető! A steppelt változatokra + 2 hét szállítási idő vonatkozik!
 

0a2033cd9e.png
kötél módósított.fw.png
wipe.png

PUHA
TAPINTÁS

MAGAS KOPÁSÁLLÓSÁG

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

Színek:

szőtt vászonhatású bútoszövetek

Vászon ágyvégekhez választható
egyszínű modern szövött bútorszövetek:

nuanstextil-fargotex-magichome-easy-wate
magas kopásállóság.png