hőszigetelő falpanelek stock kubilo.jpg

Hazai manufaktúrában készített egyedi kárpitozott, textil falpanelek, plusz hőszigetelő grafitszemcsés réteggel - választható méretben, anyagban, színben és kivitelben.
Pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy védi a falat a koszolódástól akár egy falvédő, ugyanakkorpuha és kényelmes felületet biztosít. Hő és hangszigetelő tulajdonságuk segíti a nyugodt alvást. A választékos kárpitanyagok és színek lehetővé teszik, hogy a hálószoba színvilágával és hangulatával harmonizáló fali paneleket válasszunk.

- Belső falak szigetelésére, hővezető képesség: WLG 032
- Egyszerű és gyors fali rögzítés
- Kárpitozott puha felület, védi a falat a koszolódástól
- Egyszerű kombinálhatóság, megfelelő darabszám kiválasztásával tetszőleges terület lefedhető
- Gazdag szín és kárpit anyag, bútorszövet választék
- Javítja a hangszigetelést

Hőszigetelő réteg

Fali panel rétegek - hőszigetelő és kárpitozott réteg kubilo.webp

1-3.

4.

5.

Kárpitozott rétegek

Hőszigetelő réteg
Grafitszemcsés szigetelőtapéta réteggel ellátott falpanel, kiválóan alkalmas belső falak hőszigetelésére. A grafitszemcse hozzáadásával szigetelőhatása 20%-al magasabb. Hővezető képesség: WLG 03

Falemez

Egyszerű rögzítés

Rögzítés ragasztóval

textil fali panel felrakása ragasztással.jpg

Az építési ragasztóval való rögzítési mód segítségével nehezebb és nagyobb fali panelek felrakására is van lehetőség. Stabil ugyanakkor rugalmas kötést biztosít, gyors száradási idővel.

Rögzítés tépőzárral

textil falpanel felrakása tépőzárral.jpg

A tépőzár segítségével könnyen és gyorsan szerelhetők fel a fali párnák. Lényeges előny a bérlő számára: a tépőzárral átmenetileg is rögzíthetők a textilpanelek a falra.

Méretezés

Pontosan megtervezheted mekkora felületet szeretnél bevonni, kombinálhatod az egy darabos fali paneleket és az egyben 4 db-ból álló fix fali panel szetteket is! A fix méretű paneljeink mellett, egyedi méretben is készítünk paneleket, ez esetben írjon nekünk a kubiloinfo@gmail.com e-mail címre!

kombinálható fali panelek kubilo.png
grafitszürke fali panel.jpg

20 cm

40 cm

Grafitszürke fali panel 4 db-os csomag.jpg

80 cm

40 cm

Egyedi tervezés látványtervvel

Ha tudod mekkora falfelületet szeretnél lefedni, írj nekünk és egy látványtervvel együtt kiszámoljuk neked, mekkora és hány darab falpanelre lenne szükséged az elképzelés megvalósításához!

Küld el nekünk a
kubiloinfo@gmail.com email címre a falfelületed méreteit, amit kárpitozni szeretnél!